Edukacija i relaksacija

EDUKACIJA ZA ZDRAV, KVALITETAN I USPJEŠAN ŽIVOT: Učenjem o životu i prirodnoj energiji; pravim životnim vrijednostima, ispravnom i moralnom ponašanju i reagiranju više upoznajemo sebe, svoje misli i osjećaje, uviđamo slabosti i mijenjamo ih; otkrivamo, razvijamo i koristimo svoj potencijal.Učenjem o zdravim navikama i zdravoj prehrani dodatno poboljšavamo kvalitetnu zdravlja i života. Otkrivanjem uzroka problema te njegovim rješavanjem koristeći znanje o prirodnoj energiji, posljedica automatski nestaje.

RELAKSACIJA: Relaksacija je duboko opuštanje duha, uma i tijela. Pravilnom tehnikom disanja, stanice i organi primaju kisik i hranjive tvari,  energetski meridijani se šire i pune energijom, pospješuje se cirkulacija, oslobađaju se blokade, opterećenost, ukočenost, nepotrebne i negativne misli, zatvorenost te se balansiraju emocije. Otvorenom, zainteresiranom pozicijom primamo pozitivnu energiju, otpuštamo staru i upravo ta izmjena donosi nam unutarnji mir, zdravlje, sreću, pozitivne misli i osjećaje stvarajući harmoniju cijelokupnog bića. Nakon relaksacije osjećamo se odmorni, snažni i optimistični.

SPECIFIČNE VJEŽBE: Vođene jednostavne vježbe prilagođene djeci i njihovim poteškoćama na zabavan i zanimljiv način pomažu stimulaciju organa, energetski protok i cirkulaciju te otpuštanje hiperaktivne energije.